Het Partner-team

De partners van HRTouchpoints beschikken allemaal over een jarenlange ervaring op senior management niveau, beschikken over een groot (inter)nationaal netwerk en brengen een specieke kennis en ervaring aan tafel. Ze zijn experts op hun vakgebied.

Mark Steinen

Mark Steinen

Founding Partner Executive Search

Mark heeft na zijn studie Bedrijfseconomie in Tilburg diverse management posities bekleed en heeft in 2009 de overstap gemaakt naar het ondernemerschap als partner bij De Vroedt en Thierry. In 2017 heeft hij HRTouchpoints opgericht. Mark beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in executive search, consultancy en human resources services. Mensen omschrijven hem als een verbindende, sociale en daadkrachtige persoonlijkheid.

Barbara Lammers

Barbara Lammers

Partner Executive Search

 

Na een studie Human Resources is Barbara Lammers gestart als consultant Werving & Selectie waarna zij, in het verdere verloop van haar carrière, twintig jaar ervaring heeft opgedaan binnen verschillende commerciële dienstverleners. Zij heeft zowel in HR- als business gerelateerde functies gewerkt en daarin diverse organisatieveranderingen ontwikkeld en geïmplementeerd. Als eind-verantwoordelijk manager bij grote corporates, MKB-bedrijven en start-ups, heeft ze zich ontwikkeld als een trusted sparringpartner voor Board/Executive/Young professionals en kan zij snel doorgronden wat een organisatie, een team of een persoon nodig heeft om een strategische doel te behalen. 

Joan van Breukelen

Joan van Breukelen

Partner Recruitment

Joan heeft na haar studie Bedrijfskunde in Groningen diverse Human Resources en Corporate Recruitment posities bekleed.  In 2014 heeft Joan de overstap gemaakt naar Executive Search bij De Vroedt & Thierry. Hier heeft zij zich in het hogere segment verder ontwikkeld. Onlangs heeft zij zich verbonden aan HRTouchpoints voor Recruitment en Executive Search opdrachten. Mensen omschrijven Joan als gedreven, authentiek, vasthoudend en professioneel.

Sylvia Massy

Sylvia Massy

Partner Interim Search & Recruitment

Sylvia Massy is na studie aan de UvA haar carrière begonnen in de uitzendbranche, waar zij binnen de Randstad holding verschillende functies bekleed heeft, van intercedent tot vestigingsmanager. Vervolgens heeft zij een overstap gemaakt naar KPN, waar het destijds nieuw product mobiele telefonie en data op de markt gebracht werd. Zij heeft in deze bijzondere periode bij KPN nationale en internationale salesfuncties bekleed om vervolgens terug te keren als senior key account manager bij Randstad Nederland.

Na enkele jaren heeft zij de stap naar ondernemerschap gezet en samen met een partner een trainingsbureau geleid dat gespecialiseerd was in het ontwikkelen van markt-en klant-gerichtheid binnen organisaties, teams en individuen. Na een pauze  van enkele jaren, waarin zij niet stil gezeten heeft en zich als ondernemer heeft gericht op haar creatieve talenten, keert zij weer terug in de wereld van de commerciële  dienstverlening.

Boudewijn Roubroeks

Boudewijn Roubroeks

Partner Leadership Development

Boudewijn is sinds de afronding van de Hoge Hotelschool in Maastricht inmiddels reeds meer dan 20 jaar wereldwijd actief als Leadership Activator. De eerste 15 jaar als Partner bij Krauthammer en nu ruim 5 jaar als mede-oprichter van The Thrive. Boudewijn heeft een zeer ruime ervaring in het verzorgen van leader-ship programma’s; het intrinsiek gemotiveerd in beweging krijgen van hele organisaties en voelt zich als een vis in het water in Board Rooms.

John Jaakke

John Jaakke

Partner Boardroom Consulting

Na zijn studie Rechten aan de VU te Amsterdam heeft hij ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, de advocatuur, consultancy en bestuur-lijke en toezichthoudende functies. Vanuit die ervaring, kennis en competenties treedt hij onder andere op als voorzitter, interim manager, consultant, proces begeleider, conflict-bemiddelaar en toezichthouder.

Mirjam van ‘t Klooster

Mirjam van ‘t Klooster

Partner Sustainable Employability

Studeerde in 1993 af als psycholoog aan de universiteit van Utrecht, richting de sociale psychologie van de organisatie. Deed bij GITP ruime ervaring op in de coaching en assessmentpraktijk. Mirjam werkt sinds 2006 vanuit haar eigen bureau als zelfstandig loopbaanadviseur, assessor en coach voor diverse opdrachtgevers. Daarnaast is ze verbonden aan Sprankel & Co.

Dieter van Veldhoven

Dieter van Veldhoven

Partner Executive Coaching

Dieter heeft na zijn studie aan Technische Universiteit in Eindhoven een aantal commerciele posities in het bedrijfsleven bekleed alvorens hij de overstap heeft gemaakt naar de leadership consultancy. Dit heeft hij eerst als senior partner bij Krauthammer Int. gedaan en later als mede-oprichter van The Thrive. Inmiddels alweer 21 jaar als Boardroom Consultant actief.

Irene Oerlemans

Irene Oerlemans

Partner HR Consulting

Irene heeft na haar studies aan de Hoge Hotelschool Den Haag en Culturele Antropologie in Amsterdam, inmiddels 25 jaar ervaring in verschillende (internationale) HR rollen. In loondienst bij grote corporates en als ondernemer in kleinere bedrijven. Ze stuurt met plezier een groot HR team aan, maar voor een kleine groeiende ondernemer de HR agenda opzetten vindt ze ook heel gaaf. Ze combineert graag haar pragmatische doen met haar creatieve en analytische HR brein. Ze is medeoprichter van innovatief HR-bureau Bunchmark.

Harm ter Haar Romeny

Harm ter Haar Romeny

Partner Arbeidsrecht

Harm is een ervaren, allround arbeidsrecht advocaat. Hij heeft het grootste deel van zijn loopbaan als advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek gewerkt. Ook werkte hij 3,5 jaar in het bedrijfsleven. (Juist) niet als jurist, maar als corporate strategist.  In 2013 koos Harm voor het onder-nemerschap en in september 2015 richtte hij zijn eigen kantoor, FIRM LAW arbeidsrecht op. De stijl van Harm kenmerkt zich door hard en doelgericht te werken, goed luisteren naar cliënten en geen enkele concessie doen aan kwaliteit en service.

Raymond Hannes

Raymond Hannes

Partner Ondernemende Groei

Raymond heeft tijdens en na zijn studie Biochemie en een masteropleiding aan Nyenrode Business Universiteit zich gespecialiseerd op het raakvlaak tussen mens, technologie en business. Als ondernemer, bestuurder, docent en consultant houd hij zich bezig met het bouwen aan een duurzame digitale toekomst. Sinds 2017 is hij oprichter van Seedlink Studio, waarbij o.a. wordt geinvesteerd in veelbelovende Tech Start-ups. Tevens is hij Lecturer aan de UvA en de Business School van Nyenrode.

 

 

 

Gerard van der Hoeven

Gerard van der Hoeven

Partner Digital Strategy

Gerard is sinds zijn studie Elektrotechniek en Bedrijfskunde al ruim 23 jaar aan het bouwen aan significante en duurzame groei van ondernemingen. Ooit gestart op 18 jarige leeftijd met een software leverancier voor marketing en later e-commerce bedrijven. Vervolgens de groei strategie van KPN op cloud software en Internet of Things geleid met +100mln omzet groei tot effect. Sinds 2011 scale-ups 4x laten groeien bij investeringsmaatschappij JHB Group als CEO van oa Smart Energy leverancier Xemex en Payment provider Liquix. Sinds 2015 met Protium een groei versneller ontwikkeld waarmee nieuwe (interne of externe) ventures worden ontwikkeld waarin Protium venture design, development en executie inbrengt.