Het Partner-team

De partners van HRTouchpoints beschikken allemaal over een jarenlange ervaring op senior management niveau, beschikken over een groot (inter)nationaal netwerk en brengen een specieke kennis en ervaring aan tafel. Ze zijn experts op hun vakgebied.

Mark Steinen

Mark Steinen

Founding Partner Executive Search

Mark heeft na zijn studie Bedrijfseconomie in Tilburg diverse management posities bekleed en heeft in 2009 de overstap gemaakt naar het ondernemerschap als partner bij De Vroedt en Thierry. In 2017 heeft hij HRTouchpoints opgericht. Mark beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in executive search, consultancy en human resources services. Mensen omschrijven hem als een verbindende, sociale en daadkrachtige persoonlijkheid.

Saskia Rademaker

Saskia Rademaker

Partner Recruitment

Na een Master Internationale Betrekkingen in Amsterdam, begon Saskia Rademaker haar carrière bij een snel groeiende reisorganisatie als internationale recruiter. In de afgelopen 10 jaar heeft ze ervaring op gedaan in Corporate recruitment management, Recruitment process outsourcing en strategie binnen de retail, digitale marketing, e-commerce en Private equity. Altijd in een dynamische, internationale snelgroeiende omgeving. Na het zoeken van ondernemers voor verschillende startups waagde ze twee jaar geleden zelf de stap. Samen met twee partners geeft ze leiding aan de internationale scaling hub weGrow international bv. Het specialisme van Saskia is het vinden van het juiste talent dat past binnen de bedrijfscultuur en de fase waar de organisatie zich in bevindt. Mensen omschrijven Saskia als Enthousiast, Gedreven, Pragmatisch en zeer gemotiveerd.

Sylvia Massy

Sylvia Massy

Partner Interim Search & Recruitment

Sylvia Massy is na studie aan de UvA haar carrière begonnen in de uitzendbranche, waar zij binnen de Randstad holding verschillende functies bekleed heeft, van intercedent tot vestigingsmanager. Vervolgens heeft zij een overstap gemaakt naar KPN, waar het destijds nieuw product mobiele telefonie en data op de markt gebracht werd. Zij heeft in deze bijzondere periode bij KPN nationale en internationale salesfuncties bekleed om vervolgens terug te keren als senior key account manager bij Randstad Nederland.

Na enkele jaren heeft zij de stap naar ondernemerschap gezet en samen met een partner een trainingsbureau geleid dat gespecialiseerd was in het ontwikkelen van markt-en klant-gerichtheid binnen organisaties, teams en individuen. Na een pauze  van enkele jaren, waarin zij niet stil gezeten heeft en zich als ondernemer heeft gericht op haar creatieve talenten, keert zij weer terug in de wereld van de commerciële  dienstverlening.

Boudewijn Roubroeks

Boudewijn Roubroeks

Partner Leadership Development

Boudewijn is sinds de afronding van de Hoge Hotelschool in Maastricht inmiddels reeds meer dan 20 jaar wereldwijd actief als Leadership Activator. De eerste 15 jaar als Partner bij Krauthammer en nu ruim 5 jaar als mede-oprichter van The Thrive. Boudewijn heeft een zeer ruime ervaring in het verzorgen van leader-ship programma’s; het intrinsiek gemotiveerd in beweging krijgen van hele organisaties en voelt zich als een vis in het water in Board Rooms.

John Jaakke

John Jaakke

Partner Boardroom Consulting

Na zijn studie Rechten aan de VU te Amsterdam heeft hij ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, de advocatuur, consultancy en bestuur-lijke en toezichthoudende functies. Vanuit die ervaring, kennis en competenties treedt hij onder andere op als voorzitter, interim manager, consultant, proces begeleider, conflict-bemiddelaar en toezichthouder.

Mirjam van ‘t Klooster

Mirjam van ‘t Klooster

Partner Sustainable Employability

Studeerde in 1993 af als psycholoog aan de universiteit van Utrecht, richting de sociale psychologie van de organisatie. Deed bij GITP ruime ervaring op in de coaching en assessmentpraktijk. Mirjam werkt sinds 2006 vanuit haar eigen bureau als zelfstandig loopbaanadviseur, assessor en coach voor diverse opdrachtgevers. Daarnaast is ze verbonden aan Sprankel & Co.

Dieter van Veldhoven

Dieter van Veldhoven

Partner Executive Coaching

Dieter heeft na zijn studie aan Technische Universiteit in Eindhoven een aantal commerciele posities in het bedrijfsleven bekleed alvorens hij de overstap heeft gemaakt naar de leadership consultancy. Dit heeft hij eerst als senior partner bij Krauthammer Int. gedaan en later als mede-oprichter van The Thrive. Inmiddels alweer 21 jaar als Boardroom Consultant actief.

Barbara Lammers

Barbara Lammers

Partner Executive Coaching

Na een studie Human Resources is Barbara Lammers gestart als consultant Werving & Selectie waarna zij, in het verdere verloop van haar carrière, twintig jaar ervaring heeft opgedaan binnen verschillende commerciële dienstverleners. Zij heeft zowel in HR- als business gerelateerde functies gewerkt en daarin diverse organisatieveranderingen ontwikkeld en geïmplementeerd. Als eind-verantwoordelijk manager bij grote corporates, MKB-bedrijven en start-ups, heeft ze zich ontwikkeld als een trusted sparringpartner voor Board/Executive/Young professionals en kan zij snel doorgronden wat een organisatie, een team of een persoon nodig heeft om een strategische doel te behalen. 

Irene Oerlemans

Irene Oerlemans

Partner HR Consulting

Irene heeft na haar studies aan de Hoge Hotelschool Den Haag en Culturele Antropologie in Amsterdam, inmiddels 25 jaar ervaring in verschillende (internationale) HR rollen. In loondienst bij grote corporates en als ondernemer in kleinere bedrijven. Ze stuurt met plezier een groot HR team aan, maar voor een kleine groeiende ondernemer de HR agenda opzetten vindt ze ook heel gaaf. Ze combineert graag haar pragmatische doen met haar creatieve en analytische HR brein. Ze is medeoprichter van innovatief HR-bureau Bunchmark.

Raymond Hannes

Raymond Hannes

Partner Ondernemende Groei

Raymond heeft tijdens en na zijn studie Biochemie en een masteropleiding aan Nyenrode Business Universiteit zich gespecialiseerd op het raakvlaak tussen mens, technologie en business. Als ondernemer, bestuurder, docent en consultant houd hij zich bezig met het bouwen aan een duurzame digitale toekomst. Sinds 2017 is hij oprichter van Seedlink Studio, waarbij o.a. wordt geinvesteerd in veelbelovende Tech Start-ups. Tevens is hij Lecturer aan de UvA en de Business School van Nyenrode.