FIRM|LAW arbeidsrecht is de naam waaronder Harm ter Haar Romeny zijn arbeidsrechtpraktijk uitoefent. Dat doet hij met toewijding, zonder zijn rol te overschatten en altijd gericht op wat nodig is in een zaak. In de filosofie van dit kleine kantoor mag nooit vergeten worden dat een advocaat er in de eerste plaats is om de belangen van zijn client te dienen door voor een oplossing te zorgen, niet om alleen op risico’s te wijzen of te pronken met kennis. Iedere zaak – hoe goed of slecht die er juridisch ook voor staat – heeft een voor die zaak optimale uitkomst. Het zien en samen realiseren daarvan is de kunst, en dat is waar FIRM | LAW arbeidsrecht waarde toevoegt.

Harm is een ervaren, allround arbeidsrecht advocaat. Hij heeft het grootste deel van zijn loopbaan als advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek gewerkt. Daar leerde hij niet alleen het vak op het hoogste niveau, maar ook dat het zijn van een goede advocaat zoveel meer is dan het leveren van kwaliteit alleen. Minstens zo belangrijk is plezier hebben in het vak en er zijn voor je cliënten. Altijd.

Harm heeft ook zo’n 3,5 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. (Juist) niet als jurist, maar als corporate strategist. Dit verruimde de blik en was verfrissend. Hij werd daarna weer advocaat; hij miste de advocatuur. In 2013 koos Harm voor het ondernemerschap door zich als partner te verbinden aan een in het arbeidsrecht gespecialiseerd kantoor in Amsterdam. In september 2015 richtte hij FIRM | LAW arbeidsrecht op.

De stijl van Harm is zoals hij als advocaat is opgevoed en grootgebracht. Dat is hard en doelgericht werken, goed luisteren naar clienten en geen enkele concessie doen aan kwaliteit en service.