HRTouchpoints Interim Search & Recruitment

Drie jaar geleden heeft HRTouchpoints Executive Search & Recruitment een vliegende start gemaakt en de afgelopen jaren werden wij door onze klanten benaderd voor Executive Search & Recruitment van vaste posities, Assessments, Coaching, Leadership- en HR Consulting en willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen dat u in ons gesteld heeft. Nu wij een solide basis hebben gelegd voor het bedrijf, zijn we toe aan een nieuwe stap.

Steeds vaker worden wij gevraagd om interimvraagstukken op te lossen bij klanten en vanuit ons bestaande netwerk van professionals konden wij de juiste interim- kandidaat leveren. Met de veranderingen op de arbeidsmarkt, als gevolg van de coronacrisis, verwachten wij in de nabije toekomst een verder toenemende vraag naar interim professionals. Daarom hebben we de afgelopen periode benut om HRTouchpoints Interim Search & Recruitment én HRTouchpoints Interim op Maat op te starten en ons netwerk aan interim professionals uit te breiden.

Sylvia Massy, Partner Interim Search & Recruitment

HRTouchpoints Interim Search & Recruitment

is geschikt voor alle type bedrijven (zowel privaat en publiek) en specialiseert zich in het werven van goed opgeleide interim professionals voor tijdelijke vraagstukken.

HRTouchpoints Interim op Maat

is geschikt voor Start/Scale-up of MKB-bedrijven die gebruik willen maken van een vaste Interim-professional voor 1 of 2 dagen in de week, afhankelijk van de specifieke behoefte.

Bij de bemiddeling van interim professionals richten wij ons op de volgende functies ongeacht de sector:

 • Algemeen management (interim CEO/Managing Director);
 • Finance (interim CFO/Financieel directeur/Business-Finance Control/Risk); Operations (interim COO/Operations Director);
 • Projectmanagement (interim Projectmanager/Transitiemanager);
 • Commercie/Marketing (interim CCO/CMO/Communicatie);
 • People & Organisatie (interim HR Directeur/HR Business Partner/L&D/C&B);
 • IT (interim CIO/IT-Directeur/Programma-manager/IT-Audit).

De redenen voor klanten om onze interim professionals aan te trekken variëren. Enkele recente voorbeelden zijn bijvoorbeeld:

 • Ondersteuning bij tijdelijke projecten die parallel lopen aan de overige bedrijfsprocessen;
 • Het uitvoeren van ingrijpende veranderingsprocessen en/of impopulaire maatregelen;
 • Het vergroten van de kennis en/of ervaring binnen een organisatie;
 • Vereist door externe (toezichthoudende) instanties, zoals de Belastingdienst, Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Indien uw organisatie ook behoefte heeft aan de tijdelijke invulling van een positie, dan bieden wij graag onze interim dienstverlening aan. Het inhuren van onze interim-professionals kan de nodige voordelen opleveren voor uw organisatie, zoals:

 • Snelle beschikbaarheid, dat wil zeggen binnen 3 dagen een shortlist van 3 passende én geïnteresseerde kandidaten (drie plus drie) en eenvoudige beëindiging van het tijdelijke dienstverband, zonder hoge kosten of andere barrières;
 • Zorgvuldige intake langs de assen van competenties, persoonlijkheidskenmerken en drijfveren;
 • Objectieve blik, zonder vooroordelen of dogma’s;
 • Uitgebreide kennis en ervaring binnen het specifieke werkgebied;
 • Een extra flexibele én efficiënte oplossing wanneer u kiest voor Interim op Maat.
Onze Interimprofessionals werken bij de meest uiteenlopende private én publieke bedrijven en non-profitorganisaties door heel Nederland. Afhankelijk van de specifieke vraag en de duur van het tijdelijke project wordt het uur- of dagtarief van de interimprofessional bepaald en de bijbehorende bureaufee.

Meer weten over Interim Executive Search & Recruitment?

Bel voor meer informatie rechtstreeks met Sylvia Massy, Partner HRTouchpoints Interim Search & Recruitment,
op 00316-11920487 of mail naar sylvia@hrtouchpoints.com.