GOVERNANCE & BOARDROOM CONSULTING

 

Mensen zijn uniek. De situaties waarin zij of hun organisaties zich bevinden zijn dat niet. Het gaat nagenoeg altijd om de verhouding tussen inhoud en relaties en de spanningen die daarbij gepaard gaan.

De manier om daarmee om te gaan is door van buiten naar binnen te denken. Door een ander licht te laten schijnen. Door de ogen echt te openen en niet meer alleen te kijken, maar daadwerkelijk te gaan zien. HRTouchpoints kan u daarbij helpen .

Wij treden onder andere op als persoonlijk adviseur, voorzitter, interim manager, consultant, proces begeleider, conflictbemiddelaar en toezichthouder. Is er behoefte aan aanvullende kennis of competentie dan werken we samen met partners.

Opdrachtgevers zijn o.a. (familie) bedrijven, (semi) overheid, (branche) organisaties, DGA’s, maatschappen, Raden van Commissarissen etc.

HRTouchpoints biedt een breed scala aan services op het gebied van Corporate Governance. Onze ervaren professionals staan u en uw leadership team of raad van bestuur bij op een discrete en weldoordachte wijze. Vraagstukken of onderwerpen waarmee wij u van dienst kunnen zijn, zijn:

 

GOVERNANCE

CONFLICTBEMIDDELING

FUSIES EN OVERNAMES

INTERIM – PROJECTMANAGEMENT

TOEZICHT EN ADVIES

BOARD EVALUATION

STRATEGIE EN PROCESMANAGEMENT