Executive en Reversed Coaching & Career Development

Het is bizar maar waar: in de praktijk van werk en zaken doen houden we ons meer bezig met wat we denken over de realiteit, dan met de realiteit zelf. We verspillen enorm veel tijd en energie aan wat er niet is! Dat kan anders. We kunnen met meer plezier veel meer bereiken dan we op dit moment realiseren. Om zonder stress optimaal te functioneren hoef je niet anders te zijn dan je bent – het is juist de kunst steeds meer jezelf te worden. 

Onze Visie

Doen waar je goed in bent en doen waar je plezier in hebt, is een belangrijke basis van werkgeluk. Wij helpen mensen dit bij henzelf te (her) ontdekken. Daarbij werken wij aan het vergroten van zelfinzicht, het onderzoeken van drijfveren en de vertaalslag maken welke werkomgeving bij je past. Afhankelijk van de vraagstelling werken wij met coachgesprekken, inzet van een drijfveren test en /of een persoonlijkheidsonderzoek tot een loopbaan assessment. Graag gaan wij met u in gesprek om gezamenlijk vast te stellen wat een goede aanpak is om u een stap verder te helpen in uw carrière.

 

Coaching

In beweging komen door een ander perspectief. Je wilt graag ergens beter in worden of ergens vanaf zien te komen. Je wilt niet zomaar een vaardigheid leren, daar zit het ‘m niet in. Je hebt het nodig om dichter in contact te komen met jezelf. Eindelijk te durven doen wat je eigenlijk graag wilt. Dat vraagt ruimte bij jezelf te ontdekken hoe je daar wilt komen. Jouw motivatie staat centraal. Wij zetten je aan het denken, dagen uit en waar nodig denken wij mee. We starten altijd met een intakegesprek. Hierin maken we duidelijke afspraken over het na te streven doel van de coaching, over de te verwachten tijdspanne en de kosten. Een coachingtraject bestaat meestal uit 5 à 6 gesprekssessies en wordt afgerond met een evaluatiegesprek.

Executive Coach

Samen ontdekken wat jouw succesformule is en hoe je deze nog beter kunt inzetten in diverse dynamieken van een organisatie of leven. Erkenning van je eigen talenten en kracht, wat is jouw succesmodel?
Wat heb je nog nodig of hoe kun je het inzetten om verder succesvol te zijn binnen verschillende zakelijke dynamieken?

Met mijn ervaring als executive in diverse directies en rollen, samen met diverse coachingsopleidingen, hanteer ik een krachtige systemische benadering. Mijn aanpak, succesvol toegepast op een breed spectrum van executives en potentials, zal je bewuster maken van je impact en doelgericht positieve verandering teweegbrengen.

Meer weten over Executive en Reversed Coaching?

Neem contact met ons op en samen met u kijken we naar de meest geschikte oplossing voor u en uw bedrijf.
Contact