Entrepreneurial Growth 

Technologie verandert exponentieel, maar organisaties veranderen logaritmisch. Daarom geloven we bij seedling dat elk bedrijf de realiteit van voortdurende innovatie en ontwrichting onder ogen moet zien, of het risico loopt om in de toekomst overbodig te worden. De organisatiestructuren die de gevestigde bedrijven vandaag de dag kenmerken, zullen in de wereld van morgen overbodig zijn. Maar veel organisaties slagen er niet in te innoveren, een ondernemersmentaliteit aan te nemen en hun toekomst opnieuw uit te vinden. In deze snel veranderende wereld is het niet genoeg om alleen maar wendbaar te zijn en te kijken naar best practices. U moet een ondernemers mentaliteit aannemen en kijken naar de next practices om uw organisatie te laten groeien! Wij helpen organisaties om meer ondernemend te worden met behulp van:

Het opbouwen van een cultuur van groei en het ontwikkelen van een oprichtersmentaliteit in teams. Wij coachen teams om verder te kijken dan de best practices en kijken naar de next practices die uw organisatie zullen helpen om te bloeien en te winnen!
Het ontwikkelen en valideren van baanbrekende businessmodellen, producten, oplossingen of ondernemingen. En het bouwen van game-changing, creatieve en duurzame routes naar groei.